Gebruikte Milieu- en Recycling Equipment Trade

Vraag en aanbod komen samen op het gebied van gebruikt materieel voor de milieu- en recyclingindustrie.

In samenwerking met Scratch Recycling Solutions heeft Du-Con Trade B.V. een speciale activiteit opgezet voor de inkoop en verkoop van used equipment, oftewel gebruikte machines en apparatuur voor onder andere de milieu- en recyclingbranche, grondverzet, aannemerij en de verwerking en productie van grondstoffen.

UQuip is een platform waar gebruikte machines en apparaten worden aangeboden voor en door bedrijven die werkzaam zijn in de recyclingtechniek, bouw en grondstoffenproductie.

Wie op zoek is naar recyclingtechnieken, machines of ander materieel weet het UQuip platform te vinden via het netwerk van Cees Duijn. Naast initiatiefnemer van UQuip is Cees Duijn actief als milieu- en recycling adviseur vanuit de door hem opgerichte bedrijven InnoMax B.V. en Du-Con Trade B.V. met kantoor in Velsen-Noord. Naast het vinden en kopen van recyclingmachines biedt UQuip de mogelijkheid om materieel te koop aan te bieden

Er is veel vraag naar gebruikt materieel in de recyclingbranche. Op www.uquip.eu vindt u een verscheidenheid aan used recycling en equipment trade, oftewel gebruikte apparatuur en machines die te koop worden aangeboden door bedrijven in de afvalverwerking en recycling, aannemerij, grondverzet en producenten die gericht zijn op milieutechniek, duurzaamheid en circulaire processen.

Antares Machine

UQUIP

Vraag en aanbod komen samen op het gebied van gebruikt materieel voor de milieu- en recyclingindustrie

Onze ervaring met gebruikt materieel

Binnen ons netwerk komen wij op de meest uiteenlopende klantlocaties gebruikte machines tegen. Kwalitatief zeer goed materieel dat niet meer gebruikt wordt, maar zeker nog een goede ronde mee kan. Bedrijven waar bijvoorbeeld de nodige aanpassingen of modificaties zijn gedaan gebruiken deze machines niet meer en bieden ze te koop aan op UQuip, hét platform voor gebruikte recycling en equipment trade.

U moet denken aan gebruikt materieel van aannemers of afvalverwerkers, dat op UQuip te koop wordt aangeboden door een verkopende partij. Ook kunt u een verzoek doen via UQuip als u op zoek bent naar een specifieke machine die u tweedehands wilt kopen.

  • Afvalverwerkers
  • Graafmachines
  • Zakkenopeners
  • Zeefmachines
  • Transportbanden
  • Windsifters
  • Luchtfiltersystemen
  • Onderdelen van apparatuur
AANBOD

Op zoek naar een machine, wij hebben een ruim aanbod.

AANVRAAG

Wij helpen graag met zoeken naar de juiste equipment.

AANBIEDEN

Één of meerder machines, wij zijn graag je tussenpersoon.

Van Trash naar Cash

Ervaar financieel voordeel door uw niet-gebruikte materieel te verkopen via UQuip en om te zetten in cash. Via het UQuip platform komt u in contact met geïnteresseerden uit ons netwerk en verkoopt u via UQuip of voor eigen rekening en risico, wat u het beste past.

Steeds meer bedrijven kopen second hand machinery door het uitbreiden van de onderneming, groei in omvang van personeel, het inhuren van extra capaciteit voor kortere of langere periode of doordat zij hun focus willen leggen op specifieke werkzaamheden waar ander materieel voor nodig is.

De reden waarom u kiest voor gebruikte machines en apparatuur kan verschillen. Used equipment is hot én financieel aantrekkelijker dan nieuw aanschaffen. De partij waar u uw materieel koopt heeft ervaring met de apparatuur, weet de achtergrond, het onderhoud en kent de technische kenmerken. Deze specifieke kennis en ervaring wordt via UQuip aan de kopende partij beschikbaar gesteld.

UQuip is een initiatief van Du-Con Trade B.V. en Scratch Recycling Solutions en biedt een platform om gebruikte machines en apparatuur te kopen en te verkopen. UQuip richt zich met name op de milieu- en recyclingbranche, aannemerij, grondverzet en milieutechniek.

Op de website van UQuip www.uquip.eu wordt nieuw aanbod geplaatst, dat via LinkedIn (en later ook YouTube) aan relaties kenbaar gemaakt zal worden.

Door UQuip te volgen op LinkedIn blijft u op de hoogte van nieuw aanbod used equipment en verdere ontwikkelingen.

https://www.linkedin.com/company/uquip/

Recycle